Gelat de torró de Xixona

Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 15-20 minuts (més el temps de congelador)


Aquesta és una recepta molt fàcil, ràpida i bona que ens permetrà aprofitar les restes de torró que ens quedin del Nadal i evitar haver-les de llençar.


Ingredients



  • 1 barra de torró de Xixona (500g)
  • 1 litre de nata per muntar
  • 2 cullerades soperes de sucre (al gust)


Preparació


I. Xafem el torró amb una forquilla o un morter.


II. Muntem la nata. Sense deixar de remenar, hi afegim les dues cullerades soperes de sucre.


III. Afegim el torró i ho remenem bé.


IV. Ho posem en un motlle, ho tapem amb paper de film i ho fiquem al congelador.


Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. mmm! Que bo! I sembla molt fàcil de fer, apuntat!

    ResponElimina
  2. Ostres quina bona pinta!!!
    I també una bona manera de gastar les teules de torró que ens queden del nadal!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes