Risotto de fredolics

Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 1h 30min


Ingredients


Per a 4 persones:

  • 300g d’arròs
  • Fredolics al gust
  • 1 ceba
  • 100g de formatge parmesà ratllat
  • 1L de caldo
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert


Preparació


I. Netegem els fredolics. Un cop nets, els posem en una paella sense aigua ni oli ja que ells mateixos aniran deixant aigua. Quan veiem que ja han perdut gairebé tota l’aigua els colem.



II. Posem el caldo en una olla a escalfar.


III. Tallem la ceba a trossets petits i la fregim fins que comenci a transparentar.


IV. Posem l’arròs junt amb la ceba i ho anem remenant fins que vegem que l’arròs es comença a daurar (5 minust aprox.).


V. Afegim els fredolics a l’arròs i hi afegim part del caldo fins a cobrir-ho. A mesura que es va evaporant el caldo, n’anirem afegint més fins que l’arròs ja estigui ben fet. Deixarem que el caldo s’acabi d’evaporar.


VI. Afegim el formatge, la sal, el pebre i el julivert i ho remenem bé.



Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. waw quin arrosset!, els fredolics són una delícia!. Un arròs 10!
    (us he deixat un missatge al FB!)

    ResponElimina
  2. Que bé combinen els bolets amb l'arròs!!! aquest risotto ha de ser molt gustós!!! bona setmana

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes