Espirals salades

Temps de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil




Ingredients


Espirals de pernil i formatge (20 espirals aprox. segons el gruix)

  • Una làmina rectangular de pasta de full
  • Làmines de formatge emmental
  • Pernil dolç
  • Barreja de 4 formatges ratllat
  • Un ou


Espirals de sobrassada i mel (20 espirals aprox. segons el gruix)

  • Una làmina rectangular de pasta de full
  • Sobrassada
  • Mel
  • Ou (aprofitarem el mateix de fer les espirals de pernil i formatge)




Procediment


Espirals de pernil i formatge

I. Preescalfem el forn a 200ºC.

II. Estenem la massa de pasta de full i la folrem tota amb les làmines de formatge emmental.


III. Posem les làmines de pernil dolç per damunt.


IV. Escampem la barreja de quatre formatges ratllats.


V. Ho enrotllem tot i ho pintem amb una mica d’ou batut.


VI. Tallem les rodanxes i ho posem sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal. Ho introduïm al forn a 200ºC durant uns 15 minuts (fins que estiguin daurades). Un cop cuites les treiem del forn i les deixem refredar.



Espirals de sobrassada i mel

I. Estenem la massa de pasta de full, hi posem la sobrassada i hi escampem força mel per sobre.


II. Ho enrotllem tot i ho pintem amb una mica d’ou batut.


III. Tallem les rodanxes i ho posem sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal. Ho introduïm al forn, prèviament preescalfat, a 200ºC durant uns 15 minuts (fins que estiguin daurades). Un cop cuites les treiem del forn i les deixem refredar.


Bon profit!!!

3 comentaris:

  1. Una forma divertida de fer unes espirals delicioses!

    ResponSuprimeix
  2. Per picar i no parar, això que jo sóc més de dolç. Quin gran invent la pasta de full!

    ResponSuprimeix
  3. Aquesta mena de treballs amb pasta de full són fantàstics!, la massa permet múltiples farcits, formes i jocs. Aquests rotllets son molt bonics!

    ResponSuprimeix

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes