Mandonguilles amb bolets

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 2 hores



Ingredients

 

 Per a 6-8 persones:
  • 1kg de carn picada (50% porc 50% vedella)
  • 1 gotet de vi
  • 1 gotet de llet
  • 3 cebes
  • 2 ous
  • 3 alls
  • 1 pastilla "estarlux"
  • Conyac
  • Pa ratllat
  • Julivert
  • Sal
  • Oli
  • Bolets


Preparació


I. Salem la carn i hi afegim els alls xafats, el julivert, el vi, la llet, els ous i el pa ratllat.


II. Ho remenem tot. Si veiem que queda massa líquid hi afegim més pa ratllat, però vigilant de no posar-ne massa si no volem que les mandonguilles quedin seques.


III. Donem forma a les mandonguilles i les enfarinem.

IV. Fregim les mandonguilles a foc fort fins que quedin ben daurades (fins i tot un pel torrades). Quan estiguin les retirem.



V. Tallem la ceba en talls amples (2 cm aprox.), i la fregim a foc fluix en l'oli que ha quedat de fer les mandonguilles. (20 min aprox.). Passats els 20 minuts, hi afegim un raig de conyac.


VI. Afegim els bolets i ho deixem fregir una mica més.

VII. Tornem a posar les mandonguilles a la paella junt amb la ceba i els bolets, hi llancem la pastilla d'estarlux i hi posem aigua fins gairebé cobrir les mandonguilles. Tapem i deixem que bulli uns 40 minuts.


Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes