Arròs a la milanesa

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 40 minuts



Ingredients

 
Per a 4 persones
  • 350 - 400g d’arròs
  • 150g de pèsols
  • Una ceba gran
  • 700g de carn picada de vedella i porc
  • Pernil salat (50-60g aprox., al gust)
  • Salsa de tomàquet fregit (uns 200g aprox.)
  • 4 llonganisses
  • Formatge ratllat per gratinar
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Procediment


I. Posem una olla al foc amb aigua i sal per tal que arrenqui a bullir.

II. Mentrestant pelem la ceba i la ratllem.

III. Quan l’aigua ja bull, hi posem l’arròs i els pèsols i ho deixem coure uns 15 minuts (no cal que quedi cuit del tot, ja que després es posarà al forn a gratinar i s’acabarà de coure).

IV. En una paella amb oli calent fregim les llonganisses. Les reservem.

 
V. Tallem el pernil salat a trossos i també el reservem.

VI. En el mateix oli on hem cuit les llonganisses, sofregim la ceba fins que es dori una mica.

VII. Quan ja s’hagi daurat afegim la carn picada i salpebrem. A mitja cocció de la carn picada afegim el pernil a la paella. 

 
VIII. Un cop l’arròs amb els pèsols ja està bullit, el colem i el deixem escórrer una mica. Després podem anar-lo posant en una safata de forn.


IX. Preescalfem el forn a 250ºC.

X. A la mateixa paella, quan la carn ja està pràcticament cuita, hi afegim la salsa de tomàquet i remenem.

XI. Barregem la carn amb l’arròs i els pèsols.

XII. Afegim les llonganisses i el formatge ratllat per sobre (al gust). Ho posem tot al forn a gratinar uns 5-8 minuts.


 Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes