Pollastre amb bolets

Temps de preparació: 1 hora
Dificultat: Mitja



Ingredients


Per a 6 persones:



Preparació


I. Posem oli a escalfar en una cassola.

II. Pelem i trossegem la ceba i l’afegim a la cassola.


III. Quan la ceba ja s’ha començat a dorar una miqueta, hi afegim 3 dents d’alls senceres.

IV. Posem els bolets en remull uns 20-30 minuts perquè s’hidratin.


V. Retirem la ceba i els alls del foc i els reservem en un plat.

VI. Salem el pollastre i el posem a la cassola a rostir-se (recomanem tapar la cassola ja que el pollastre pot esquitxar).


VII. Quan comença a daurar-se hi tornem a afegir la ceba amb l’all.


VIII. Passats uns 5 minuts aproximadament hi afegim els bolets que hem hidratat, el tomàquet tallat a quarts i un raig de conyac.


IX. Mentrestant, fregim els bolets frescos amb una mica més d’all trossejat. Si cal, rectifiquem de sal.

 

X. Quan els bolets estan cuits, ho afegim tot a la cassola del pollastre.


Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Un clàssic dels clàssics, però no per això menys bo! al contrari, una de les meves cassoletes preferides!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes