Coca de sobrassada, rulo i mel

Temps de preparació: 45 minuts
Dificultat: Molt fàcil



Ingredients


  • Massa per a empanada
  • 2 cebes
  • Sobrassada
  • Rulo de cabra
  • Mel


Preparació


I. Tallem la ceba a tires i la daurem en una paella amb una mica d’oli.


II. Preescalfem el forn a 200ºC.

III. Estenem la massa i li dobleguem les vores cap endins per tal que no surti el suquet.

IV. Posem la ceba damunt de la massa. Després anem afegint trossets de sobrassada i de formatge i finalment hi tirem un rajolí de mel.


V. Ho introduïm al forn durant uns 15 minuts aproximadament fins que es dori la massa.

Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Ha de quedar boníssima. La combinació sobrassada i mel sempre m'ha encantat! I amb el rulo ja l'acabes de rematar. Petons!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes