Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 30 minuts
Donem gràcies al Victor per facilitar-nos la recepta de la tarta de Santiago que fa la seva dona i que tant agrada.
Ingredients
- 250g d’atmella mòlta
- 3 ous sencers + 4 rovells
- 20g de mantega
- 200g de sucre glas
- 50g de farina
- 2 cullerades de postres de llevadura en pols
- Pell de llimona
- Sal
Procediment
I. Preescalfem el forn a 180ºC.
II. En un bol barregem l’ametlla mòlta, el sucre glas i la pell de llimona ratllada.
III. Afegim la mantega una mica desfeta i els ous. Barregem bé.
IV. Tamisem la farina i la llevadura i les afegim a la barreja anterior. Hi afegim també un polsim de sal.
V. Engrassem un motlle de 26 cm amb mantega i hi aboquem la barreja obtinguda.
VI. Ho posem al forn a 180ºC durant uns 15 minuts (fins que punxem el pastís i el pal surti net).
VII. Deixem refredar el pastís. Agafem una creu de Santiago (la podeu treure d’internet i fer-vos una plantilla vosaltres mateixos) i la posem sobre el pastís. Espolvoregem la superfície del pastís amb més sucre glas i treiem la creu amb compte perquè no se’ns desfaci el dibuix.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada