Sudado de pescado

Temps de preparació: 35 minuts
Dificultat: Fàcil

Us presentem una recepta de la cuina nikkei. Aquesta cuina sorgeix de la fusió de la cuina peruana amb la japonesa.


Ingredients


Per a 3 persones:

  • 3 orades
  • 2 cebes vermelles (per qüestió de color, no de gust)
  • 2 tomàquets
  • 2 cullerades soperes de salsa de soja
  • 1 cullerada de postres d'ají panca en crema (si us agrada molt el picant, en podeu posar més quantitat)
  • 50g de gingebre
  • 2 alls
  • oli
  • sal
  • cibulet

L'ají panca el podem trobar en botigues especialitzades en productes llatins.


Preparació


I. Tallem la ceba i el tomàquet a daus i el gingebre a rodanxes ben fines.




II. Posem un rajolí d'oli al fons d'una paella i hi afegim les verdures, l'ají panca, la soja i els dos alls xafats. Afegim 1/4 de got d'aigua.


III. Fem uns talls a cada costat de les orades i les salem per dins i per fora. Un cop fet, les col·loquem damunt de la verdura i ho tapem. Ho posem a foc mig durant uns 15-20 minuts.

IV. Posem el cibulet per damunt per decorar. El plat es sol servir acompanyat de patates o bé arròs.

Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Quina recepta més saludable i gustosa! No el coneixia, aquest plat! Gràcies per compartir-lo.

    ResponSuprimeix

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes