Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 30 minuts
Ingredients
Per a 8 persones
- 300g. de salmó fumat.
- 650g. de tonyina.
- 150g. d'ous de lumpo.
- 1 planxa de coc (pa de pessic). Es pot fer a casa o encarregar-lo en una pastisseria.
Per a la maionesa:
- 2 ous.
- 300ml d'oli.
Per a la presentació:
- Olives negres.
- Olives verdes sense pinyol.
- Pebrot escalivat.
Preparació
I. Preparem maionesa: En el pot de la batedora posem
l’ou, l’oli i un polsim de sal. Comencem a batre des del fons del pot i a
mesura que es va lligant, podem anar pujant la batedora.
II. Estenem el coc sobre un drap de cuina i hi escampem
una capa fina de maionesa per damunt.
III. Damunt de la maionesa anem posant una capa de salmó,
una de tonyina (prèviament escorreguda amb un colador) i una altra capa de
maionesa.
IV. Escampem els ous de lumpo a dalt de tot.
V. Enrosquem el coc deixant tot el farcit a l’interior. Per
tal d’enroscar-lo ens ajudarem del drap que havíem posat a sota el coc. Ho
deixem reposar fins al dia següent.
V. Finalment cobrirem amb una capa de maionesa i decorarem
amb olives negres, verdes i pebrot.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada