Pastís de salmó

Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 30 minuts



Ingredients


Per a 8 persones

  • 300g. de salmó fumat.
  • 650g. de tonyina.
  • 150g. d'ous de lumpo.
  • 1 planxa de coc (pa de pessic). Es pot fer a casa o encarregar-lo en una pastisseria.

Per a la maionesa:
  • 2 ous.
  • 300ml d'oli.

Per a la presentació:
  • Olives negres.
  • Olives verdes sense pinyol.
  • Pebrot escalivat.


Preparació


I. Preparem maionesa: En el pot de la batedora posem l’ou, l’oli i un polsim de sal. Comencem a batre des del fons del pot i a mesura que es va lligant, podem anar pujant la batedora.

II. Estenem el coc sobre un drap de cuina i hi escampem una capa fina de maionesa per damunt.


III. Damunt de la maionesa anem posant una capa de salmó, una de tonyina (prèviament escorreguda amb un colador) i una altra capa de maionesa.



IV. Escampem els ous de lumpo a dalt de tot.


V. Enrosquem el coc deixant tot el farcit a l’interior. Per tal d’enroscar-lo ens ajudarem del drap que havíem posat a sota el coc. Ho deixem reposar fins al dia següent.



V. Finalment cobrirem amb una capa de maionesa i decorarem amb olives negres, verdes i pebrot.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes