Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 30 minuts
Ingredients
- 250g de mantega
- 200g de sucre glas
- 2 ous
- 450g de farina
- Pell de llimona (opcional)
Preparació
I. En un bol posem la mantega pomada (a temperatura ambient) i el sucre i ho batem fins que quedi una pasta homogènia.
II. Afegim un dels ous i seguim batent fins que es barregi bé.
III. Hi posem la farina prèviament passada per un colador i ho amassem bé amb les mans.
IV. Un cop tenim la massa preparada, escampem una mica de farina sobre la superfície de cuina i el rodet i estenem la massa.
V. Amb l’ajuda d’uns motlles, donem forma a les galetes i les anem col·locant en una safata de forn. Podem posar una làmina de paper vegetal sobre la safata per evitar que s’enganxin les galetes.
VI. Untem les galetes amb l’altre ou batut i, si volem, decorem amb una mica de pell de llimona per sobre.
VII. Ho posem al forn a 180º durant uns 12-15 minuts (en funció del gruix de les galetes), fins que estiguin daurades.
VIII. Les deixem refredar i ja podem menjar.
Bon profit!!!
Estan boníssimes!!! És una opinió totalment imparcial i objectiva!!!! ;-)
ResponElimina