Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 45 minuts
Ingredients
Per a 8 persones- 2 pollastres
- 400 ml de crema de llet
- 400 ml de suc de pinya
- 400 ml de vi blanc
- Pinya en el seu suc
- Sal
- Pebre
- Oli
Preparació
I. Trossegem els dos pollastres, els salpebrem i els posem en una cassola
escalfada prèviament amb oli per fregir-los.
II. Quan tenim el pollastre fregit, retirem quasi tot l’oli de la cassola
(només en deixem una mica perquè no quedi molt sec) i hi afegim la crema de
llet, el suc de pinya i el vi blanc. Es deixa bullir fins que comença a
espessar.
III. A mitja cocció, s’afegeixen trossos de pinya. Quan s’espessa la salsa,
apaguem el foc i ja podem servir.
NOTA: Si es deixa reposar unes hores, el pollastre estarà més gustós i la recepta serà més bona.
Bon profit!!!
Molt bona la recepta
ResponEliminaM'encanta la recepta. Jo la faig sovint perquè et treu del bàsic pollastre rostit o a la planxa. La diferència amb la vostra és que jo enfarino el pollastre abans de fregir, d'aquesta manera accelero que la salsa es lligui més de pressa.
ResponEliminaUs felicito pel blog! Seguiu així! Ha estat una vertadera troballa!