Turbot al forn

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 h 30 min


Ingredients


Per a 2 persones:

  • Turbots petits o un de gran
  • 6 gambes
  • 2 patates
  • Pebrots verds i vermells al gust
  • 2 alls
  • 2 cebes
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • 1/4 got de vi blanc


Preparació


I. Preescalfem el forn a 180ºC.

II. Netegem el turbot treient-li el cap, les tripes i les aletes. També podem demanar que ens ho facin a la peixateria.


III. Pelem les patates, les tallem a rodanxes i les daurem en una paella amb una mica d'oli i sal.


IV. Un cop tenim fetes les patates les col·loquem al fons d'una safata de vidre.


V. En la paella on havíem fet les patates hi coem les cebes i el pebrots tallats en juliana. Salem.

VI. Quan estigui gairebé cuit, hi afegim les gambes pelades i les deixem coure una mica junt amb el pebrot i la ceba.

VII. Afegim la barreja de les verdures amb les gambes a la safata de vidre, damunt de la patata.


VIII. Hi col·locarem el turbot damunt i li tirarem una picada d'all, oli i julivert per sobre. Ho ruixarem tot amb el vi.


IX. Ho introduirem al forn a 180ºC durant una hora.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes