Carabassó farcit amb llonganissa i brie

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 30 - 40 minuts


Ingredients


Per a dues persones

  • 1 carabassó gran
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 llonganisses
  • formatge brie
  • Sal
  • Oli



Preparació


  1. Netegem la pastanaga, la ceba i el pebrot i ho trossegem tot.
  2. Partim el carabassó per la meitat i el buidem. La polpa del carabassó la trossegem i l’ajuntem amb la resta de verdures.
  3. Un cop tenim el carabassó buit el salem i el fiquem al microones durant 10 minuts. Mentrestant podem sofregir les verdures amb una mica de sal.
  4. Un cop ho tenim tot cuit, passem les llonganisses per la paella.
  5. Quan ja tinguem les llonganisses fetes, omplirem els carabassons amb les verdures i al damunt hi posarem les llonganisses i el brie. 
  6. Ho posem tot al forn a gratinar i ho traurem quan veiem que el formatge es comença a daurar i ja ho tenim a punt.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes