Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora
Ingredients
Per unes 20-25 empanades petites:
- Discs per a empanades
- 250g de carn de vedella picada
- 1 ceba petita
- 1 ou
- olives sense os
- 1/2 cullereta de pimentó dolç
- 1/4 de cullereta de comí
- oli
- sal
- pebre
Preparació
I. Bullim l'ou uns 10 minuts per fer-lo dur.
II. Piquem la ceba i la fregim durant 5-10 minuts fins que s'estovi.
III. Afegim la carn picada a la ceba i la coem fins que canviï de color. Hi afegim la sal, pebre i comí.
IV. Afegim els ous ratllats, les olives picades i el pimentó i ho remenem tot un parell de minuts.
V. Per tal d’omplir les empanades hem de posar una cullerada de farcit per a cada embolcall. Podem tancar-les caragolant la vora o bé utilitzant una forquilla.
VI. Posarem les empanades al forn a 200ºC durant 15 minuts aprox. fins que estiguin daurades.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada