Dificultat: Mitja
Temps: 3 - 4 hores
Volem agrair a la nostra amiga Mònica que ens ensenyés a fer aquesta recepta tan deliciosa. Gràcies Mònica!!
Ingredients
- Un paquet de galetes tipus Maria
- 60g de mantega (sense sal)
- 250g de xocolata negra
- 250g de xocolata amb llet
- 250g de xocolata blanca
- 450ml de llet
- 450ml de crema de llet
- 3 sobres de quallada
Procediment
I. Triturem les galetes fins que quedin en pols. Si en tenim, és millor fer-ho amb una picadora elèctrica.
II. Fonem la mantega al microones i l’afegim a les galetes anteriors junt amb un rajolí de llet. Ho introduïm tot al motlle (millor que sigui desmuntable) i ho escampem uniformement.
III. Posem en un cassó al bany Maria la xocolata negra, la llet (150g) i la crema de llet (150g), ho remenem fins que es desfà tota la xocolata i llavors hi afegim un sobre de quallada. No deixem de remenar fins a obtenir la textura adequada (ni molt clara ni molt espessa).
IV. Un cop ho tenim a punt, ho aboquem sobre la base de galetes i ho deixem refredar el major temps possible (mínim una hora).
V. Repetirem el procés anterior amb la xocolata amb llet i la xocolata blanca, abocant-les una damunt de l’altre per aconseguir les tres capes de xocolata. Deixem refredar, desmotllem i ja podem servir.
Bon profit!!!
Mmmmmm... Boníssim!!!
ResponEliminaHo faré aquest cap de setmana i ja us diré que tal.
ResponEliminaA veure com et queda!!!! Si queda bé és espectacular!
Elimina