Pastís d'alberginia


Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora

 

Ingredients


Per a 3 persones

  • 2 albergínies
  • Pernil dolç
  • “Tranchettes”
  • Formatge ratllat
  • Oli
  • Sal


Si voleu que sigui una mica menys calòric, podeu utulitzar "tranchettes" i formatge light. 

Preparació


I.                   Netegem les albergínies i les tallem a làmines longitudinalment.
II.                Fem les albergínies a la planxa amb una mica d’oli i sal.
III.             Un cop tenim les albergínies cuites anem fent capes amb l’albergínia, pernil dolç i formatge com si es tractés d’una lasanya.


IV.              Quan tenim el pastís apunt posem formatge ratllat pel damunt i ho introduïm al forn (escalfat prèviament) a gratinar a 180ºC fins que el formatge es fongui i estigui una mica daurat (10 minuts aprox.)


Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. he fet el pastís i, a més a més de ser facilíssim, està deliciós.
    Felicitats al cuiner i continua publicant noves receptes per anar provant-les

    ResponElimina
  2. Jo he probat el pastís d'albergínia i és molt bo!!! Per llepar-se'n els dits. ssshhupp!!!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes