Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora
Ingredients
Per a 3 persones
- 2 albergínies
- Pernil dolç
- “Tranchettes”
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
Si voleu que sigui una mica menys calòric, podeu utulitzar "tranchettes" i formatge light.
Preparació
I.
Netegem les albergínies i les tallem a làmines
longitudinalment.
II.
Fem les albergínies a la planxa amb una mica d’oli i
sal.
III.
Un cop tenim les albergínies cuites anem fent capes amb
l’albergínia, pernil dolç i formatge com si es tractés d’una lasanya.
IV.
Quan tenim el pastís apunt posem formatge ratllat pel
damunt i ho introduïm al forn (escalfat prèviament) a gratinar a 180ºC fins que
el formatge es fongui i estigui una mica daurat (10 minuts aprox.)
Bon profit!!!
he fet el pastís i, a més a més de ser facilíssim, està deliciós.
ResponEliminaFelicitats al cuiner i continua publicant noves receptes per anar provant-les
Jo he probat el pastís d'albergínia i és molt bo!!! Per llepar-se'n els dits. ssshhupp!!!
ResponElimina