Kabocha korokke

Croquetes de carabassa japoneses

Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 45 minuts



Ingredients


  • 500g de carabassa un cop pelada i neta 
  • ½  ceba 
  • 1 cullerada de mantega
  • Panko o pa ratllat
  • Farina
  • Ou
  • Oli 
  • ½  cullerada de sal
  • ¼ cullerada de nou moscada
  • Salsa tonkatsu o worcestershire




La salsa tonkatsu la podrem comprar en botigues especialitzades en menjar japonès. En cas de no trobar-ne la podrem substituïr per salsa worcester.

El panko també el podrem trobar en botigues especialitzades i a les seccions internacionals o gourmet d'alguns centres comercials. En cas de no trobar-ne, el podem substituïr per pa ratllat.

Preparació


I. Tallem la carabassa a daus i la fiquem en un recipient tapat a fer-se en el microones durant 10 minuts (fins que estigui tova).


II. Un cop freda la triturem amb un passapuré o una forquilla.


III. Mentre es fa la carabassa, trossejem la ceba i la saltegem en una paella fins que s’estovi i després la barregem amb la carabassa i la mantega. Eliminem l'exés d'aigua en cas que n'hi hagi. Afegim sal i nou moscada. Ho deixarem refredar i ho ficarem a la nevera (Recomanem un dia) per a que s’espessi.

IV. Un cop s’hagi refredat en fem boles planes o ovalades una mica més grans que una croqueta normal.

V. Quan ja tenim les boles a punt, les enfarinem, les banyem amb ou i les arrebossem amb el panko.



VI. Fregim les croquetes amb oli.

Servirem amb salsa tonkatsu i si no en disposem amb salsa worcester.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes