Escudella

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 45-60 minuts


Ingredients


Per 6 persones
  • 1,5-2 Litres de Caldo
  • 1 Col
  • 1 Patata gran
  • 250g Carn picada de vedella i porc
  • 1 Ou
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Llet
  • 3 Tassetes de fideus
  • 3 Tassetes d'arròs
  • 200-250g de cigrons cuits
  • Botifarra negra
  • Sal
  • Pebre

Preparació


I. Posem el caldo al foc i quan arrenqui a bullir afegim la col trossejada i les patates.

II. Mentrestant anirem fent unes pilotes petites amb una barreja de carn picada de vedella i porc, ou, pa rallat, sal, pebre i un rajolí de llet. Un cop arrodonides les passarem per la farina i les posarem a l’olla junt amb la col i la patata.



III. Quan tota això hagi bullit una mitja hora, afegirem l'arròs, els fideus i ho deixarem bullir 15 minuts més. Un cop passats aquest temps afegim els cigrons i la botifarra negra i ja podem servir.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes