Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 45-60 minuts
Ingredients
Per 6 persones
- 1,5-2 Litres de Caldo
- 1 Col
- 1 Patata gran
- 250g Carn picada de vedella i porc
- 1 Ou
- Farina
- Pa ratllat
- Llet
- 3 Tassetes de fideus
- 3 Tassetes d'arròs
- 200-250g de cigrons cuits
- Botifarra negra
- Sal
- Pebre
Preparació
I. Posem el caldo al foc i quan arrenqui a bullir afegim la col trossejada i les patates.
II. Mentrestant anirem fent unes pilotes petites amb una barreja
de carn picada de vedella i porc, ou, pa rallat, sal, pebre i un rajolí de llet. Un
cop arrodonides les passarem per la farina i les posarem a l’olla junt amb la
col i la patata.
III. Quan tota això hagi bullit una mitja hora,
afegirem l'arròs, els fideus i ho deixarem bullir 15 minuts més. Un cop passats aquest temps afegim els cigrons i la botifarra negra i ja podem servir.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada