Fideus yakisoba


Temps de preparació: 25 minuts
Dificultat: Fàcil


Introducció


Els fideus yakisoba són un plat japonès que deu el seu nom a la salsa yakisoba i aquesta és la que dóna el gust característic d’aquest plat.

Podrem trobar salsa i fideus yakisoba a botigues especialitzades en menjar japonès.

Ingredients


Per a dues persones

  • 2 paquets de fideus yakisoba. (Podem utilitzar altre tipus de fideus japonesos com els udons).
  • Oli
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell o un de petit
  • 1 ceba
  • 150 grams de pit de pollastre o costelles de porc.
  • Sal i pebre
  • Salsa yakisoba


Preparació


I. Netegem les verdures i les tallem en juliana. També tallem la carn, feta a daus.

II. Salpebrem i fregim la carn fins que estigui gairebé feta.

III: Afegim la ceba, i els pebrots i ho fregim tot junt durant 2 minuts.

IV: Afegim els fideus, 1/2 got d’aigua, ho tapem i deixem que es vagi fent durant uns 3-4 minuts. Mentre, de tant en tant, ho anem remenant amb compte de no desfer els fideus.

IV: Quan s’hagi evaporat l’aigua, afegim la salsa yakisoba al gust (per exemple 4-5 cullerades).

Presentació


Per tal de fer el plat més vistós i més autèntic hi podem afegir beni-shoga (gingebre vermell). Cal advertir que el beni-shoga té un gust molt intens i a la major part de la gent no li agradarà.

Bon profit!!!
 
 
Potser també t'interessa:


2 comentaris:

  1. Sembla que us agradi el mejar japones

    ResponElimina
  2. Sembla que us agradi el mejar japones (l'altre comentari també era meu, per si no es nota)

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes