Participants a Del Blog al Plat


Sembla que fos ahir quan començàvem mes de Novembre explicant-vos el repte "Del Blog al Plat" de la Mercè del Destapant Cassoles. Ara ja ha passat el dia 20 i ja podem ensenyar-vos el resultat de totes les vostres receptes. Ens ha sorprès la gran quantitat de gent que heu volgut participar i les idees tan bones que ens heu donat. Gràcies a tothom!!!

A continuació us deixem la llista de totes les participacions per si voleu fer-hi una ullada i ampliar el vostre receptari. De ben segur que us agradaran!!!

  • La Mercè del Destapant cassoles ha participat amb uns Canelons de pebrot amb beixamel de sobrassada. Ens ha fet molta il·lusió que escollís aquesta recepta, ja que és la que vam presentar nosaltres en el seu altre repte de "La recepta vermella".


  • A La cuina de la Isabel han realitzat un gelat de torró de Xixona amb una presentació fantàstica i uns retocs que fan venir ganes de que torni l'estiu per provar-lo ja. Aquest Nadal ens guardarem una barra de torró i us assegurem que provarem de fer aquesta recepta.


  • Al blog Menja de bacallà ens han versionat les patates emmascarades, un menjà típic del Berguedà. Els que no coneixíeu aquesta recepta, guardeu-la perquè no us la podeu perdre.


  • Els blogs Bufet de postres i All i julivert han coincidit en participar amb un cupcake de Kit-Kat, cosa que no ens estranya ja que és una recepta molt llaminera que agrada a tothom que la prova. Segur que han triomfat amb aquests cupcakes tan vistosos.



  • Els blogs Júlia a la cuina i Retalls de cuina han coincidit també en la recepta versionada i han fet un flam de Ferrero Rocher. Les dues opcions han millorat la recepta original amb unes idees que de ben segur utilitzarem. La Júlia ha afegit Ferreros sencers dins del flam que li donaran un toc de sorpresa per als comensals que el provin i a Retalls de cuina han introduït Nutella i avellanes trossejades que li donaran un gust boníssim.



  • La cocina de los inventos ha cuinat un risotto de fredolics molt adient per aquesta època de tardor. La veritat és que té molt bona pinta.


  • Els blogs Pa amb tomàquet i Xicuina han participat amb el filet de porc amb salsa de paté, una recepta fàcil de fer però que sempre dóna molt bon resultat.



  • Des de Fem un mos i Els fogons del 1r 4a han participat amb la coca de camagrocs, ideal per gastar-ne les existències aquest any en que és impossible caminar pel bosc sense xafar-ne.



  • La cuina de casa s'ha decidit per la tartaleta de xocolata i galetes Oreo. Com bé diu la Gemma és una recepta que crida l'atenció ràpidament per la seva presentació. Un cop la proveu desitjareu tornar-la a fer.


  • El blog Galeteria ha participat amb una quiche de bacó i formatge. Una recepta senzilla provinent de França que us pot anar bé en qualsevol moment del dia.


  • Aracuina i Bel & Idea'm han cuinat el Camembert amb melmelada de tomàquet. Una recepta que sembla molt fàcil però que requereix estar amb els cinc sentits a l'hora de fregir el formatge. Els dos blogs han aconseguit uns triangles de camembert al seu punt i segur que els han disfrutat. A més és una recepta que permet jugar amb diferents gustos de melmelades.



  • En el blog Al pot petit han gaudit d'un timbal de samfaina i ou preparat amb ingredients senzills que un cop es combinen creen un plat molt bo.


  • A Les receptes de StHilari han fet una versió de la trena salada, canviant els dàtils i el bacó per espinacs i carbassa i guarnint-ho amb pipes. Algun dia ho hem de provar perquè té molt bona pinta.


  • CriJoArMaEl han preparat un pollastre a la parmesana jugant amb diferents tipus de formatge. Com a amants del formatge que som, no podem evitar que se'ns faci la boca aigua només d'imaginar-ne el gust.


  • Finalment, la Teresa de Com a casa, res! ens ha fet un pastís Sacher exprés amb una pinta excepcional.



Esperem que us animeu a provar-les i gaudiu molt. Nosaltres segur que ho farem!!!

Bon profit!!!

5 comentaris:

  1. Un recull preciós i molt atractiu!, realment un èxit de proposta que tots hem gaudit i seguirem gaudint!

    ResponElimina
  2. Ja tenim moltes ganes de saber la propera proposta!! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ha quedat un recull fantàstic i molt variat. Felicitats per l'èxit de convocatòria i per unes receptes tan bones.
    Un petonàs

    ResponElimina
  4. Un recull molt maco i suculent. Ara esperem la propera proposta !!!
    Petons

    ResponElimina
  5. Un bon recull i molt fàcil de consultar. Quan sabrem el proper repte? Ja tinc ganes de començar a pensar-hi
    Petons
    Conxita

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes