Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 20 minuts
Ingredients
- 1L de llet
- 6 ous
- 150g de sucre
- Una canyella en branca
- Caramel
Preparació
I. En un cassó posem a bullir la llet amb la canyella. Un cop bull, ho retirem del foc, ho deixem refredar i retirem la canyella.
II. Batem els ous amb el sucre i ho barregem amb la llet.
III. Posem caramel a la base del motllo i hi aboquem la barreja anterior.
IV. Cobrim el motllo amb paper d'alumini i l'introduïm en una olla a pressió. Afegim aigua fins a cobrir un quart del motllo aproximadament. Tapem l'olla i la posem al foc.
V. Quan arrenca el bull, baixem el foc a mitja pressió i ho deixem coure 5 minuts. Després retirem l'olla del foc, deixem sortir tot el vapor i quan ja ha baixat la pressió treiem el motllo de dins l'olla. El deixem refredar, desmotllem el flam i el posem a la nevera fins a l'hora de menjar.
Bon profit!!!
Un bon flam i unes postres d'èxit assegurat!!!
ResponEliminaBoníssim i molt fàcil.
ResponElimina