Flam d'ou

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 20 minuts



Ingredients



Per a 8-10 persones:
  • 1L de llet
  • 6 ous
  • 150g de sucre
  • Una canyella en branca
  • Caramel








Preparació


I. En un cassó posem a bullir la llet amb la canyella. Un cop bull, ho retirem del foc, ho deixem refredar i retirem la canyella.


II. Batem els ous amb el sucre i ho barregem amb la llet.



III. Posem caramel a la base del motllo i hi aboquem la barreja anterior.



IV. Cobrim el motllo amb paper d'alumini i l'introduïm en una olla a pressió. Afegim aigua fins a cobrir un quart del motllo aproximadament. Tapem l'olla i la posem al foc.


V. Quan arrenca el bull, baixem el foc a mitja pressió i ho deixem coure 5 minuts. Després retirem l'olla del foc, deixem sortir tot el vapor i quan ja ha baixat la pressió treiem el motllo de dins l'olla. El deixem refredar, desmotllem el flam i  el posem a la nevera fins a l'hora de menjar.

Bon profit!!!

2 comentaris:

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes