Costelles amb carabassa i llenegues

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora 15 minuts



Ingredients


Per 4 persones:


  • 500g de costelles de porc tallades en trossets petits
  • 500g de llenegues negres
  • 750g de carabassa
  • Alls
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert




Preparació


I. Coem amb una mica d'oli les costelles prèviament salpebrades.


II. Netegem i trossegem les llenegues.


III. Salem i saltegem les llenegues.


IV. Tallem la carabassa a daus.


V. Un cop les costelles ja estan cuites, afegim la carabassa, els alls sencers ja pelats i el julivert. Ho remenem una mica i hi afegim aigua fins gairebé cobrir-ho.


VI. Quan la carabassa estigui tova, hi afegim les llenegues, ho deixem fer-se uns 5 minutets més i ja podem servir.


Bon profit!!!

2 comentaris:

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes