Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 30 minuts
Aquest plat ens el preparava la iaia molts diumenges quan anàvem a casa seva a dinar.
Ingredients
Per a dues persones
- 2 tassetes d'arròs
- Sal
- 1 taronja
- 125g d'olives sense pinyol
- Pernil dolç
- Fruites (Poma, pinya, cireres, plàtan, taronja, tot depèn del que disposem)
- Oli d'oliva
Preparació
- Bullim l'arròs amb una mica de sal. Un cop tenim l'arròs cuit, el colem i el deixem refredar.
- Exprimim la taronja i posem el suc junt amb l'arròs.
- Trossegem les fruites, les olives i el pernil dolç i ho barregem tot amb l'arròs.
- Finalment afegim un rajolí d'oli d'oliva a l'amanida.
Presentació
Posem l'arròs barrejat amb les fruites en una safata, l'aplanem i afegim algunes fruites com olives o cireres per damunt a mode de decoració.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada