Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 15-20 minuts (més el temps de congelador)
Aquesta és una recepta molt fàcil, ràpida i bona que ens permetrà aprofitar les restes de torró que ens quedin del Nadal i evitar haver-les de llençar.
Ingredients
- 1 barra de torró de Xixona (500g)
- 1 litre de nata per muntar
- 2 cullerades soperes de sucre (al gust)
Preparació
I. Xafem el torró amb una forquilla o un morter.
II. Muntem la nata. Sense deixar de remenar, hi afegim les dues cullerades soperes de sucre.
III. Afegim el torró i ho remenem bé.
IV. Ho posem en un motlle, ho tapem amb paper de film i ho fiquem al congelador.
Bon profit!!!
mmm! Que bo! I sembla molt fàcil de fer, apuntat!
ResponEliminaOstres quina bona pinta!!!
ResponEliminaI també una bona manera de gastar les teules de torró que ens queden del nadal!