Per a 6-8 persones:
- 1kg de carn picada (50% porc 50% vedella)
- 1 gotet de vi
- 1 gotet de llet
- 3 cebes
- 2 ous
- 3 alls
- 1 pastilla "estarlux"
- Conyac
- Pa ratllat
- Julivert
- Sal
- Oli
- Bolets
Preparació
I. Salem la carn i hi afegim els alls xafats, el julivert, el vi, la llet, els ous i el pa ratllat.
V. Tallem la ceba en talls amples (2 cm aprox.), i la fregim a foc fluix en l'oli que ha quedat de fer les mandonguilles. (20 min aprox.). Passats els 20 minuts, hi afegim un raig de conyac.
VII. Tornem a posar les mandonguilles a la paella junt amb la ceba i els bolets, hi llancem la pastilla d'estarlux i hi posem aigua fins gairebé cobrir les mandonguilles. Tapem i deixem que bulli uns 40 minuts.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada