Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 1h 30min
Ingredients
Per a 4 persones:
- 300g d’arròs
- Fredolics al gust
- 1 ceba
- 100g de formatge parmesà ratllat
- 1L de caldo
- Oli
- Sal
- Pebre
- Julivert
Preparació
I. Netegem els fredolics. Un cop nets, els posem en una paella sense aigua ni oli ja que ells mateixos aniran deixant aigua. Quan veiem que ja han perdut gairebé tota l’aigua els colem.
II. Posem el caldo en una olla a escalfar.
IV. Posem l’arròs junt amb la ceba i ho anem remenant fins que vegem que l’arròs es comença a daurar (5 minust aprox.).
Bon profit!!!
waw quin arrosset!, els fredolics són una delícia!. Un arròs 10!
ResponElimina(us he deixat un missatge al FB!)
Que bé combinen els bolets amb l'arròs!!! aquest risotto ha de ser molt gustós!!! bona setmana
ResponEliminaJo vaig tard .. però ahir en vam caçar molts i avui faré la teva recepta ... ja estic salivant! Bràcies per compartir-la
ResponElimina