Temps de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Espirals de pernil i formatge (20 espirals aprox. segons el gruix)
- Una làmina rectangular de pasta de full
- Làmines de formatge emmental
- Pernil dolç
- Barreja de 4 formatges ratllat
- Un ou
Espirals de sobrassada i mel (20 espirals aprox. segons el gruix)
- Una làmina rectangular de pasta de full
- Sobrassada
- Mel
- Ou (aprofitarem el mateix de fer les espirals de pernil i formatge)
Procediment
Espirals de pernil i formatge
I. Preescalfem el forn a 200ºC.
II. Estenem la massa de pasta de full i la folrem tota amb les làmines de formatge emmental.
III. Posem les làmines de pernil dolç per damunt.
VI. Tallem les rodanxes i ho posem sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal. Ho introduïm al forn a 200ºC durant uns 15 minuts (fins que estiguin daurades). Un cop cuites les treiem del forn i les deixem refredar.
I. Estenem la massa de pasta de full, hi posem la sobrassada i hi escampem força mel per sobre.
II. Ho enrotllem tot i ho pintem amb una mica d’ou batut.
III. Tallem les rodanxes i ho posem sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal. Ho introduïm al forn, prèviament preescalfat, a 200ºC durant uns 15 minuts (fins que estiguin daurades). Un cop cuites les treiem del forn i les deixem refredar.
Bon profit!!!
Una forma divertida de fer unes espirals delicioses!
ResponEliminaPer picar i no parar, això que jo sóc més de dolç. Quin gran invent la pasta de full!
ResponEliminaAquesta mena de treballs amb pasta de full són fantàstics!, la massa permet múltiples farcits, formes i jocs. Aquests rotllets son molt bonics!
ResponElimina