Camembert amb melmelada de tomàquet

Temps de preparació: 10-15 min (+ 1h de congelador)
Dificultat: Fàcil



Ingredients


  • Formatge camembert
  • Un ou
  • Pa ratllat
  • Oli per fregir
  • Melmelada de tomàquet (per nosaltres la més bona és la de la marca Hacendado)









Procediment


I. És molt important que una estona abans de cuinar el camembert, el congelem per evitar que se’ns desfaci quan el fregim (1h aprox).

II. Treiem el formatge del congelador i el tallem en 8 triangles.


III. Arrebossem cada triangle amb ou i pa ratllat i els fregim amb oli molt calent. S’ha d’anar girant molt ràpid per evitar que es desfaci.

IV. Els col·loquem sobre paper de cuina per escórrer una mica l’oli.

V. Els servim en el plat amb una mica de melmelada de tomàquet i a gaudir!!

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes