Somni àrab

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 40 min + temps de maceració


Ingredients

Per 4 persones

Per a les broquetes
  • 1 Kg de carn de vedella o xai
  • 2-3 cullerades d'oli
  • sal
  • 1 cullerada sopera d'espècies de cuscús
  • 1 cullerada de postre de comí

Per a la salsa roquefort

  • Roquefort
  • Nata per cuinar
  • Pinyons
  • Nou moscada


Preparació


I. Barregem els ingredients de les broquetes i remenem.

II. Ho deixem tapat masserant el màxim temps possible (si és possible, es recomana unes 12h).


III. Passat el temps de masseració, punxem la carn amb unes broquetes metàl·liques i les coem a la barbacoa.



IV. Mentre es fa la carn, preparem la salsa roquefort. Per fer-ho el primer que farem serà desfer el roquefort en una paella amb una mica d'oli.


V. Un cop tinguem desfet el roquefort hi afegirem la crema de llet i la nou moscada i ho deixarem bullint fins que espessi. Hem de tenir en compte que al refredar-se també s'espessirà.


VI. Torrem els pinyons en una paella amb unes gotetes d'oli, i els afegim a la salsa roquefort.


VII. Servim els la carn de les broquetes (sense pal) barrejats amb la salsa roquefort.

Bon profit!!!



1 comentaris:

  1. Ostres que bo!, només canviaria la salsa roquefort per una més suau (per a mi, no per a la resta de la gent). Gràcies per aquestes explicacions sempre tan ben detallades!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes