Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 40 min + temps de maceració
Ingredients
Per 4 persones
- 1 Kg de carn de vedella o xai
- 2-3 cullerades d'oli
- sal
- 1 cullerada sopera d'espècies de cuscús
- 1 cullerada de postre de comí
- Roquefort
- Nata per cuinar
- Pinyons
- Nou moscada
Preparació
II. Ho deixem tapat masserant el màxim temps possible (si és possible, es recomana unes 12h).
III. Passat el temps de masseració, punxem la carn amb unes broquetes metàl·liques i les coem a la barbacoa.
IV. Mentre es fa la carn, preparem la salsa roquefort. Per fer-ho el primer que farem serà desfer el roquefort en una paella amb una mica d'oli.
V. Un cop tinguem desfet el roquefort hi afegirem la crema de llet i la nou moscada i ho deixarem bullint fins que espessi. Hem de tenir en compte que al refredar-se també s'espessirà.
VII. Servim els la carn de les broquetes (sense pal) barrejats amb la salsa roquefort.
Bon profit!!!
Ostres que bo!, només canviaria la salsa roquefort per una més suau (per a mi, no per a la resta de la gent). Gràcies per aquestes explicacions sempre tan ben detallades!
ResponElimina