Lluç a la marinera

Temps de preparació: 1 hora
Dificultat: Fàcil


Volem agrair a la tieta Cris que ens ensenyés la variant bàsica d’aquesta recepta.

Aquesta és una varietat feta a la nostra manera de la tradicional recepta de lluç a la marinera.


Ingredients


Per a 2 persones

  • ½ Lluç a rodanxes
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • Julivert
  • Musclos i rossellones
  • Llagostins







Procediment


I. Un parell d’hores abans de començar posem les xirles amb aigua i sal per tal que vagin escopint la sorra.


II. Netegem els musclos. Desestimarem aquells que no es tanquin, ja que podran estar en mal estat.

III. Fem els musclos i les xirles al vapor. Per això els posarem en una olla (sense aigua, ja n’hi ha prou amb la que deixen anar) i la taparem. Deixarem el foc encès 7 minuts des de que comenci a bullir. Reservarem l’aigua que han deixat anar i desestimarem aquells que no s’hagin obert.


IV. Tallarem una ceba, i la sofregirem.


V. Quan la ceba estigui gairebé feta hi afegirem els llagostins fins que s’hagin cuit. Llavors els retirarem.


VI. Enfarinem el lluç i hi afegim una picada d’all i julivert.


VII. A l’olla on hem fet la ceba, hi afegirem el lluç i l’aigua que han deixat els musclos i les xirles. Hauria de cobrir fins a una mica més de la meitat del gruix del lluç. Si no és suficient, afegirem una mica d’aigua amb un polsim de sal. Courem el lluç uns 3-4 minuts per cada costat.


VIII. Finalment hi afegim els musclos, les xirles i els llagostins i ja podem servir.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes