Temps de preparació: 1 hora
Dificultat: Fàcil
Aquesta és una varietat feta a la nostra manera de la tradicional recepta de lluç a la marinera.
Ingredients
Per a 2 persones
- ½ Lluç a rodanxes
- 1 ceba
- 3 grans d’all
- Julivert
- Musclos i rossellones
- Llagostins
Procediment
I. Un parell d’hores abans de començar posem les xirles amb aigua i sal per tal que vagin escopint la sorra.
II. Netegem els musclos. Desestimarem aquells que no es tanquin, ja que podran estar en mal estat.
III. Fem els musclos i les xirles al vapor. Per això els posarem en una olla (sense aigua, ja n’hi ha prou amb la que deixen anar) i la taparem. Deixarem el foc encès 7 minuts des de que comenci a bullir. Reservarem l’aigua que han deixat anar i desestimarem aquells que no s’hagin obert.
IV. Tallarem una ceba, i la sofregirem.
VI. Enfarinem el lluç i hi afegim una picada d’all i julivert.
VII. A l’olla on hem fet la ceba, hi afegirem el lluç i l’aigua que han deixat els musclos i les xirles. Hauria de cobrir fins a una mica més de la meitat del gruix del lluç. Si no és suficient, afegirem una mica d’aigua amb un polsim de sal. Courem el lluç uns 3-4 minuts per cada costat.
VIII. Finalment hi afegim els musclos, les xirles i els llagostins i ja podem servir.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada