Tarta de Santiago

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 30 minuts


Donem gràcies al Victor per facilitar-nos la recepta de la tarta de Santiago que fa la seva dona i que tant agrada.


Ingredients


  • 250g d’atmella mòlta
  • 3 ous sencers + 4 rovells
  • 20g de mantega
  • 200g de sucre glas
  • 50g de farina
  • 2 cullerades de postres de llevadura en pols
  • Pell de llimona
  • Sal



Procediment


I. Preescalfem el forn a 180ºC.

II. En un bol barregem l’ametlla mòlta, el sucre glas i la pell de llimona ratllada.


III. Afegim la mantega una mica desfeta i els ous. Barregem bé.



IV. Tamisem la farina i la llevadura i les afegim a la barreja anterior. Hi afegim també un polsim de sal.


V. Engrassem un motlle de 26 cm amb mantega i hi aboquem la barreja obtinguda.


VI. Ho posem al forn a 180ºC durant uns 15 minuts (fins que punxem el pastís i el pal surti net).

VII. Deixem refredar el pastís. Agafem una creu de Santiago (la podeu treure d’internet i fer-vos una plantilla vosaltres mateixos) i la posem sobre el pastís. Espolvoregem la superfície del pastís amb més sucre glas i treiem la creu amb compte perquè no se’ns desfaci el dibuix.




Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes