Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 20 minuts + temps de refrigeració
Ingredients
Un flam per unes 8 persones
- 16 bombons Ferrero Rocher
- 300 ml de llet
- 700 ml de nata líquida per muntar
- un sobre de preparat de flam per 8 racions
- Decoració al gust
Preparació
I. Triturem els Ferrero Rocher amb una picadora.
II. En un cassó al foc posem la llet, la nata líquida, la pasta dels bombons triturats i el sobre de flam.
III. Ho posem al foc i anem remenant fins que bulli.
IV. Ho aboquem en un motlle i el deixem refredar unes hores (millor fer-lo el dia abans).
V. Desenmotllem i decorem al gust.
VI. Si es vol, es pot aprofitar el sobre de caramel que ve amb el preparat per a flam i posar-lo per damunt. També podem utilitzar la nata sobrant i muntar-la amb una mica de sucre per acompanyar el flam.
Bon profit!!!
Quina bona pinta!!! me l'apunto, que a casa són fans dels flams!!!
ResponElimina