Flam de Ferrero Rocher

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 20 minuts + temps de refrigeració




Ingredients 


Un flam per unes 8 persones

  • 16 bombons Ferrero Rocher
  • 300 ml de llet
  • 700 ml de nata líquida per muntar
  • un sobre de preparat de flam per 8 racions
  • Decoració al gust







Preparació


I. Triturem els Ferrero Rocher amb una picadora.



II. En un cassó al foc posem la llet, la nata líquida, la pasta dels bombons triturats i el sobre de flam.

III. Ho posem al foc i anem remenant fins que bulli.


IV. Ho aboquem en un motlle i el deixem refredar unes hores (millor fer-lo el dia abans).


V. Desenmotllem i decorem al gust.

VI. Si es vol, es pot aprofitar el sobre de caramel que ve amb el preparat per a flam i posar-lo per damunt. També podem utilitzar la nata sobrant i muntar-la amb una mica de sucre per acompanyar el flam.

Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Quina bona pinta!!! me l'apunto, que a casa són fans dels flams!!!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes