Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 1h aprox.
Ingredients
Cupcake
- 75g de mantega
- 110g de sucre
- 1 ou
- 75 ml de llet
- 130g de farina
- 6 barretes de KitKat
- 2 cullerades soperes de xocolata en pols
- 1/2 cullerada sopera de llevadura
Buttercream
- 100g de mantega
- 8 barretes de KitKat picades
- 200g de sucre glas
- 1 cullerada sopera de llet
Decoració
- 6 barretes de KitKat
Preparació
I. Preescalfem el forn a 180ºC.
II. Estovem la mantega al microones i la posem en un bol junt amb el sucre. Remenem amb la batedora fins que blanquegi.
III. Afegim l'ou i remenem.
IV. Afegim la llet i remenem.
V. Barregem la farina, la xocolata en pols i la llevadura i l'afegim a la barreja anterior, tamisant-la prèviament.
VI. Piquem els KitKats i els afegim. Remenem bé.
VII. Omplim les càpsules amb la barreja (més o menys la meitat de la càpsula).
VIII. Ho posem al forn a 180ºC uns 20 minuts, fins que punxem el cupcake i el punxó surti net.
IX. Treiem els cupcakes del forn els deixem refredar una mica.
X. Preparem la buttercream: col·loquem tots els ingredients en un bol i ho barregem bé fins que agafi consistència (si veiem que queda líquida podem afegir sucre per espessir-la).
XI. Posem la massa en una mànega pastissera i la repartim per sobre de cada cupcake, donant-li la forma desitjada.
XII. Decorem al gust. Nosaltres hem col·locat mitja barreta de KitKat clavada a la buttercream.
Bon profit!
Un cop els has tastat donen moltes ganes de fer-los. Estan bonísim.
ResponEliminaAquesta ha estat la meva elecció per participar al Del Blog al Plat. Espero que us agradi la meva aportació, a mi m'ha encantat la vostra recepta i el pas a pas tan ben fet.
ResponEliminaUn petonàs