Dificultat: Molt fàcil 
Temps de preparció: 5-7 minuts
Ingredients
- Un ou
 - 20g de mantega
 - 2 cullerades soperes de sucre
 - 1/2 cullerada de postre de sucre avainillat
 - Una cullerada de postre de nata per cuinar
 - 1'5 cullerades soperes de cacau en pols
 - 3 cullerades soperes de farina
 - 1/2 cullerada de postre de llevadura en pols
 - xocolata
 
Preparació
I. En una tassa batem l'ou amb els dos tipus de sucre i la nata.
II. Afegim el cacau, la xocolata i la llevadura, prèviament tamissats amb un colador. Remenem bé fins a obtenir una barreja homogènia.
III. Desfem la mantega al microones i l'afegim a la barreja anterior. Remenem fins a integrar bé tota la mantega a la massa.
IV. Agafem dos quadrats de xocolata (nosaltres l'hem posat blanca) i els posem al mig de la massa. Els empenyem per enfonsar-los una mica a la massa. La xocolata quedarà desfeta dins el pastís, com si fos un Coulant.
V. Ho introduim al microones a alta temperatura durant 1 minut i 15 segons.
VI. Si es vol, es pot espolvorejar la superfície del Mug Cake amb sucre glas.
Bon profit!!!




0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada