Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 1 hora
Ingredients
Ingredients per a la magdalena
- 125 gr de mantega sense sal a temperatura ambient
- 125 gr de sucre
- 2 ous
- 125 gr de farina
- 1 cullerada de postre de llevadura en pols
- 1’5 cullerades de postre d’extracte de vainilla
- 4 cullerades soperes de leche
- 9 galetes Oreo
Ingredients pel frosting
- 150 gr de mantega sense sal a temperatura ambient
- 225 gr de sucre glas
- galetes Oreo al gust (nosaltres posem 4-5 galetes)
Per decorar
- Galetes Oreo Mini
Preparació
I. Preescalfem el forn a 170ºC.
II. Batem la mantega amb el sucre.
III. Afegim un ou i barregem bé. Després afegim l’altre ou i remenem.
IV. Hi incorporem la llevadura i la Farina previament tamisada. Barregem bé.
V. Afegim la llet i l'extracte de vainilla. Seguim remenant.
VI. Piquem les galetes i les afegim a la massa, remenant fins a obtenir una massa ben homogènia.
VII. Repartim la massa en les càpsules de magdalenes. Omplim només la meitat de la càpsula.
VIII. Introduïm les magdalenes al forn a 170ºC durant 20 minuts, fins que les punxem i surti el pal net. Quan estiguin cuites les treiem del forn i les deixem refredar.
IX. Per fer el frosting, barregem la mantega, el sucre glas i les galetes picades i ho batem bé amb la batedora de varilles fins que estigui tot ben barrejat.
X. Posem el frosting en una mànega pastissera i el repartim per sobre les magdalenes ja fredes.
XI. Decorem amb una mini oreo i a disfrutar!
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada