Pastís de formatge


Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 1 hora



Ingredients




  • 1 kg de mató
  • 6 ous
  • 255g de sucre
  • 100g de farina
  • Un raig de llet






Preparació


I. Preescalfem el forn a 230ºC.

II. Barregem els ous amb el sucre fins que blanquegin.


III. Hi afegim el mató i remenem bé.


IV. Hi incorporem la farina i un raig de llet. Barregem fins a obtenir una massa homogènia.


V. Posem la massa en un motlle desemmotllable. Si voleu podeu greixar prèviament el motlle amb una mica de mantega perquè no s'enganxi. Ho introduïm al forn durant 40-45 minuts. Si veiem que es torra molt de dalt, quan ja quasi estigui feta, podem posar el forn només a baix perquè no se’ns cremi la superfície del pastís.



Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. JO TAMBÉ EL FAIG AMB MATÓ!,després de probar amb diversos tipus de formatge, em vaig decidir pel mató només de fer-lo el primer cop. Quina diferència!!!. Us ha quedat de mossegada!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes