Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 30 minuts
Ingredients
Per a 2 persones:
- 4 guatlles
- 12 xampinyons
- 12 ous de guatlla
- Botifarra negra
- All
- Oli
- Julivert
- Sal
- Pebre
Preparació
I. Netegem les guatlles, les salpebrem i les fiquem en una graella uns 10-15 minuts per cada costat.
II. Mentrestant, netegem els xampinyons i els hi treiem la pota. Per fer-ho, el més fàcil és torçar-la cap a un costat i així s'acostuma a trencar per la base.
III. Posem els xampinyons en una safata de vidre. Els salem i els omplim amb un tros petit de botifarra negra. És útil apretar-la una mica perquè no sobresurti, així quan posem l'ou de guatlla al damunt no caurà. No hem d’apretar gaire la botiffarra o trencarem el bolet. Salem també una mica l’ou.
IV. Tapem amb paper d’alumini la safata i la posem al forn a 220ºC durant 15 minuts.
V. Preparem una picada d’all, oli i julivert.
VI. Ja podem servir les guatlles amb unes culleradetes de la picada que acabem de fer i els ous de guatlla d’acompanyament.
Bon profit!!!
Boníssimes, les guatlles! I aquests xampinyons farcits tenen molta gràcia. Bon cap de setmana!
ResponElimina