Guatlles amb xampinyons

Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 30 minuts


Ingredients


Per a 2 persones:
  • 4 guatlles
  • 12 xampinyons
  • 12 ous de guatlla
  • Botifarra negra
  • All
  • Oli
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre


Preparació


I. Netegem les guatlles, les salpebrem i les fiquem en una graella uns 10-15 minuts per cada costat.


II. Mentrestant, netegem els xampinyons i els hi treiem la pota. Per fer-ho, el més fàcil és torçar-la cap a un costat i així s'acostuma a trencar per la base.

III. Posem els xampinyons en una safata de vidre. Els salem i els omplim amb un tros petit de botifarra negra. És útil apretar-la una mica perquè no sobresurti, així quan posem l'ou de guatlla al damunt no caurà. No hem d’apretar gaire la botiffarra o trencarem el bolet. Salem també una mica l’ou.



IV. Tapem amb paper d’alumini la safata i la posem al forn a 220ºC durant 15 minuts.

V. Preparem una picada d’all, oli i julivert.


VI. Ja podem servir les guatlles amb unes culleradetes de la picada que acabem de fer i els ous de guatlla d’acompanyament.

Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Boníssimes, les guatlles! I aquests xampinyons farcits tenen molta gràcia. Bon cap de setmana!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes