Mussaca de pasta

Temps de preparació: 1 hora
Dificultat: Fàcil




Ingredients


Per a 4 persones:

  •   300 g de pasta
  •   200 ml de salsa de tomàquet fregit
  •   100 g de mozzarella
  •   100 g de formatge parmesà en pols
  •   200 ml de beixamel
  •   2 albergínies
  •   1 ou
  •   Mantega
  •   Oli
  •   Pebre
  •   Sal


Preparació


I. Tallem l’albergínia en làmines, la salem i la fem a la planxa en una mica d’oli.

II. Mentrestant, posem a bullir la pasta. Per fer-ho, posarem aigua al foc en una olla i esperarem a que arrenqui el bull per afegir-hi la sal (recomanem que sigui sal gruixuda enlloc de la sal normal). Afegirem la pasta i la deixarem bullir fins que estigui al dente (penseu que després ha d’anar al forn).

III. Untem amb mantega un motlle en forma d’anella i hi anem col·locant l’albergínia cuita.


IV. Colem la pasta i la barregem amb la salsa de tomàquet, la beixamel, la mozzarella, el formatge en pols, l’ou batut i el pebre.


V. Afegim la pasta a les albergínies que teníem col·locades en el motlle i ho posem al forn a 180º uns 20 minuts.


VI. Passat el temps, ho treiem del forn i ho deixem reposar 5 minuts. Ho desmotllem sobre un plat i ja podem servir.

Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Mmm que bona aquesta recepta jo me la menjaria ben fresca ara l'estiu!!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes