Temps de preparació: 1 hora
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a 4 persones:
- 300 g de pasta
- 200 ml de salsa de tomàquet fregit
- 100 g de mozzarella
- 100 g de formatge parmesà en pols
- 200 ml de beixamel
- 2 albergínies
- 1 ou
- Mantega
- Oli
- Pebre
- Sal
Preparació
I. Tallem l’albergínia en làmines, la salem i la fem a la planxa en una mica d’oli.
II. Mentrestant, posem a bullir la pasta. Per fer-ho, posarem aigua al foc en una olla i esperarem a que arrenqui el bull per afegir-hi la sal (recomanem que sigui sal gruixuda enlloc de la sal normal). Afegirem la pasta i la deixarem bullir fins que estigui al dente (penseu que després ha d’anar al forn).
III. Untem amb mantega un motlle en forma d’anella i hi anem col·locant l’albergínia cuita.
IV. Colem la pasta i la barregem amb la salsa de tomàquet, la beixamel, la mozzarella, el formatge en pols, l’ou batut i el pebre.
V. Afegim la pasta a les albergínies que teníem col·locades en el motlle i ho posem al forn a 180º uns 20 minuts.
VI. Passat el temps, ho treiem del forn i ho deixem reposar 5 minuts. Ho desmotllem sobre un plat i ja podem servir.
Bon profit!!!
Mmm que bona aquesta recepta jo me la menjaria ben fresca ara l'estiu!!
ResponElimina