Dificultat: fàcil
Temps de preparació: 50 min – 1 hora
Ingredients
- 1 fulla de massa brisa
- 200 g de bacó
- 200 g de formatge emmental ratllat
- Una ceba
- 200 g de crema de llet
- 3 ous
- sal
- pebre
- nou moscada
Procediment
I. Preescalfar el forn a 200ºC.
III. Mentre es cou la massa al forn, tallem la ceba i la saltegem en una paella amb una mica d’oli. Quan ja quasi estigui daurada hi afegim el bacó i ho deixem uns 3-4 minuts més perquè es cogui una mica el bacó.
IV. Un cop saltejada la ceba amb el bacó, agafem un bol i hi barregem els ous, el formatge emmental ratllat, la crema de llet i la ceba amb el bacó. Salpebrem i hi afegim una mica de nou moscada.
V. Aboquem la barreja en el motlle on ja teníem cuita la massa i ho posem al forn una altra vegada uns 20 minuts aproximadament. Si la massa se’ns surt del motlle, podem tallar una mica les vores per fer la “quiche” ben rodona.
VI. Deixar refredar i servir.
Bon profit!!!
Yo la suelo hacer de jamón y queso pero probaré así la próxima vez!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES