Quiche de bacó i formatge

Dificultat: fàcil
Temps de preparació: 50 min – 1 hora



Ingredients


  • 1 fulla de massa brisa
  • 200 g de bacó
  • 200 g de formatge emmental ratllat
  • Una ceba
  • 200 g de crema de llet
  • 3 ous
  • sal
  • pebre
  • nou moscada


Procediment


I. Preescalfar el forn a 200ºC.

II. Estendre la massa brisa i folrar amb ella un motlle (aproximadament de 20 cm). Punxar la massa amb una forquilla per evitar que es formin bombolles i introduir-la al forn a 200ºC durant uns 15minuts. També hi ha qui, després de punxar la massa amb la forquilla, la cobreix amb paper d’alumini i a sobre hi posa llegums per evitar encara més que es formin bombolles. Nosaltres ho hem provat de les dues maneres i queda bé tant amb una com amb l’altra. Si ho poseu amb les llegums, un cop ho treiem del forn als 15 minuts, s’ha de treure el paper i les llegums per reservar la massa.


III. Mentre es cou la massa al forn, tallem la ceba i la saltegem en una paella amb una mica d’oli. Quan ja quasi estigui daurada hi afegim el bacó i ho deixem uns 3-4 minuts més perquè es cogui una mica el bacó.


IV. Un cop saltejada la ceba amb el bacó, agafem un bol i hi barregem els ous, el formatge emmental ratllat, la crema de llet i la ceba amb el bacó. Salpebrem i hi afegim una mica de nou moscada.


V. Aboquem la barreja en el motlle on ja teníem cuita la massa i ho posem al forn una altra vegada uns 20 minuts aproximadament. Si la massa se’ns surt del motlle, podem tallar una mica les vores per fer la “quiche” ben rodona.



VI. Deixar refredar i servir.

Bon profit!!!

1 comentaris:

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes