Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 45
minuts
Ingredients
- Massa per a empanada
- 400g de carn picada
- 1 ceba
- 3-4 grapats de camagrocs
- Formatge ratllat o mozzarella
- 3 alls
- Sal
- Pebre
- Oli
Preparació
I. Tallem la ceba a
trossets petits i la posem a fregir a foc lent.
II. Mentrestant netegem
els camagrocs.
III. Quan ja tenim la
ceba gairebé feta, afegim a la paella els camagrocs, la carn i els alls
trossejats. Salpebrem. Quan els camagrocs es comencin a coure deixaran anar
molta aigua, si veiem que està tot cuit i triga molt en evaporar-se podem
llençar-ne una part.
V. Preescalfem el forn a
200ºC.
VI. Estenem la massa per
empanada i hi escampem pel damunt la barreja que hem fet amb la ceba, la carn i
els camagrocs. Per damunt hi posem el formatge.
VII. Ho fiquem al forn
durant uns 15-20 minuts fins que veiem que la massa està daurada.
Bon profit!!!
oh, que bona que ha de ser!! Haurem de tastar aquesta delícia...!
ResponEliminaVa quedar espectacular!!!!!!!!!
Elimina