Coca de camagrocs

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 45 minuts



Ingredients


  • Massa per a empanada
  • 400g de carn picada
  • 1 ceba
  • 3-4 grapats de camagrocs
  • Formatge ratllat o mozzarella
  • 3 alls
  • Sal
  • Pebre
  • Oli










Preparació



I. Tallem la ceba a trossets petits i la posem a fregir a foc lent.

II. Mentrestant netegem els camagrocs.

III. Quan ja tenim la ceba gairebé feta, afegim a la paella els camagrocs, la carn i els alls trossejats. Salpebrem. Quan els camagrocs es comencin a coure deixaran anar molta aigua, si veiem que està tot cuit i triga molt en evaporar-se podem llençar-ne una part.


V. Preescalfem el forn a 200ºC.

VI. Estenem la massa per empanada i hi escampem pel damunt la barreja que hem fet amb la ceba, la carn i els camagrocs. Per damunt hi posem el formatge.




VII. Ho fiquem al forn durant uns 15-20 minuts fins que veiem que la massa està daurada.


Bon profit!!!

2 comentaris:

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes