Temps de preparació: 1
hora + temps de refrigeració
Dificultat: Mitja
Ingredients
- 6 pits de pollastre
- Una ceba gran
- Un rajolí de conyac
- Un rajolí de llet
- 2 cullerades soperes de farina aprox.
- Sal
- Pebre
- Oli
- Ou
- Pa ratllat
Preparació
I. En una cassola amb oli
calent afegim els pits de pollastre trossejats i els salpebrem.
II. Quan estigui dauradet,
hi afegim la ceba en làmines i el conyac fins que estigui tot ben rostit. Ho
deixem refredar una mica.
III. Piquem el pollastre
i la ceba i ho tornem a posar a la cassola on ho hem cuit.
IV. Ho tornem a posar al
foc, cobert de llet i hi afegim la farina. Si cal, rectifiquem de sal. Remenem
fins que estigui ben espès i no s’enganxi la massa a la cassola. Ho deixem
refredar i espessar a la nevera durant un dia. Si volem, podem posar una mica
de paper de cuina absorbent per sobre per tal d’eliminar l’excés d’oli que hi
quedi.
V. Un cop està ben fred,
anem fent petites boles amb la massa i les arrebossem passant-les per ou (barrejat
amb un rajolí de llet) i pa ratllat.
VI. En una paella amb oli
ben calent fregim les croquetes i les escorrem en una mica de paper absorbent.
Bon profit!!!
També et pot interesar:
Ben bones! I les de pollastre agraden a tothom, oi? El pas a pas t'ha quedat molt ben il·lustrat.
ResponEliminaQué bones les croquetes de pollastre!! jo no n'he fet mai, però quan la meva padrina en fa me'n guarda unes quantes! a veure si m'hi animo ;-)
ResponElimina