Dificultat: Mitja
Temps de preparació: 5 hores
Ingredients
Per a 10 persones.- 1 gall d'indi de 4kg aprox
- 200g de cansalada viada
- 1 got de vi
Per al farcit:
- 200g de prunes seques cuites
- 200g d'orellons
- 200g de mongetes seques
- 250g d'orella de porc
- 200g de llonganissa
- 200g de llom de porc
- 100g de mantega de porc
- Sal
- Pebre
Preparació
I. Posem a bullir durant 20 minuts l'orella de porc.
II. Posem a bullir durant 5 minuts les prunes i les orellones.
III. Buidem el gall d'indi, en cas que no ho estigui, i li treiem les plomes que puguin quedar.
IV. Juntem tots els ingredients del farcit i els salpebrem.
V. Omplim l'indiot amb el farcit que ens càpiga i el cosim amb fil de cuina.
VI. Untem tot l'indiot amb la mantega de porc i després hi posem per damunt la cansalada. Tot això per a que no es resequi quan el tinguem al forn.
VII. Ho posem al forn (prèviament preescalfat) a 180ºC.
VIII. Un cop porti 1 hora al forn retirem la cansalada i deixem l'indiot 2 hores més.
IX. Un cop passades les 2 hores tirem per damunt el vi i ho deixem 1 hora més.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada