Cassola de rap i lluç

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora



Ingredients


Per a 4 persones:

  • 1Kg Rap
  • 500g Lluç
  • 8 llagostins
  • Cloïsses
  • Una ceba
  • Dos dents d'all
  • Salsa de tomàquet fregit
  • Farina
  • Un rajolí de llet
  • Sal
  • Oli



Preparació


I. Posem les cloïsses en aigua i sal durant dues hores per tal que deixin anar la sorra. Passat aquest temps les coem al vapor.

II. Salem i enfarinem el lluç i el rap.


III. En una paella amb oli calent fregim el peix.


IV. Tallem la ceba ben petita i la fregim en l'oli que queda d'haver fet el peix.


V. Un cop està feta la ceba, afegim tot pot de tomàquet i ho deixem que es faci una estona.


VI. Afegim el peix i un rajolí de llet. Ho tapem i ho deixem fent-se 10 minuts.


VII. Afegim les cloïsses amb el suc que queda a l'olla de coure-les al vapor i ho tornem a tapar. Ho deixem 15 minuts més.


VII. Fregim els llagostins en una paella.


VIII. Afegim els llagostins i ja podem servir.


Bon profit!!!

2 comentaris:

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes