Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora
Ingredients
- 1Kg Rap
- 500g Lluç
- 8 llagostins
- Cloïsses
- Una ceba
- Dos dents d'all
- Salsa de tomàquet fregit
- Farina
- Un rajolí de llet
- Sal
- Oli
Preparació
I. Posem les cloïsses en aigua i sal durant dues hores per tal que deixin anar la sorra. Passat aquest temps les coem al vapor.
II. Salem i enfarinem el lluç i el rap.
III. En una paella amb oli calent fregim el peix.
IV. Tallem la ceba ben petita i la fregim en l'oli que queda d'haver fet el peix.
V. Un cop està feta la ceba, afegim tot pot de tomàquet i ho deixem que es faci una estona.
VI. Afegim el peix i un rajolí de llet. Ho tapem i ho deixem fent-se 10 minuts.
VII. Afegim les cloïsses amb el suc que queda a l'olla de coure-les al vapor i ho tornem a tapar. Ho deixem 15 minuts més.
VII. Fregim els llagostins en una paella.
VIII. Afegim els llagostins i ja podem servir.
Bon profit!!!
Boníssima!!! i amb la gana que tinc ara... un petó!
ResponEliminaquina cassoleta més bona
ResponEliminaPTNTS
Dolça