Temps de preparació: 45-50 minuts
Dificultat: Mitja
Ingredients
Per a 4 persones:
- 500g de bacallà esqueixat i dessalat
- Un ou
- 6 tomàquets
- Un Perrot vermell
- ½ got de llet
- All i julivert
- Farina
- Pa ratllat
- Oli
- Sal
- Un polsim de sucre
Procediment
I. Piquem el bacallà amb la picadora.
II. Hi afegim la picada d’all i julivert (podem picar-ho nosaltres o comprar-ne de preparat).
III. Afegim l’ou i remenem.
IV. Hi posem la llet i tornem a remenar.
V. Hi afegim dues cullerades soperes de farina i una de pa ratllat per espessir-ho. Anem remenant fins a obtenir una textura amb la qual poguem fer les boles de mandonguilles (si veiem que no queda prou espès, podem afegir més farina i pa ratllat).
VI. En un recipient posem dues cullerades soperes de Farina i una de pa ratllat per arrebossar.
VII. Anem donant forma a la mandonguilles i arrebossant-les en la barreja anterior.
VIII. Fregim les mandonguilles en oli calent i reservem.
IX. Ratllem els tomàquets i hi afegim un polsim de sal i de sucre per treure’n l’acidesa. Reservem.
X. Netegem i tallem el pebrot.
XI. Aprofitem l’oli de fregir les mandonguilles per fregir el perbot en una cassola.
XII. Quan el Perrot està cuit, hi afegim la salsa de tomàquet i les mandonguilles. Ho deixem bullir una mica fins que espessi la salsa (uns 5 minuts aprox.).
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada