Musclos farcits

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 2 hores (més un dia de repòs)



Ingredients


  • 2Kg de musclos
  • 400g de gambes petites cuites, congelades i pelades
  • 5 talls de lluç congelat (filets sense pell)
  • 3 ous
  • Pa ratllat
  • 2 cullerades de farina
  • Llet
  • Salsa de tomàquet
  • 1 ceba mitjana
  • Oli
  • Sal



Preparació


I. Netegem els musclos.

II. Bullim 2 ous (guardem l'altre per arrebossar els musclos).

III. Mentrestant, en una altra olla, bullim els musclos en dos dits d'aigua fins que quedin ben oberts (10 minuts aproximadament) i els deixem refredar una mica.


IV. Colem els musclos i separem les closques de la carn. Reservem les dues parts.


V. Pelem la ceba, la ratllem i la sofregim en oli.


VI. Mentrestant piquem els musclos, les gambes i el lluç.



VII. Quan la ceba ja està daurada, hi afegim la picada i ho salem tot. Ho deixarem coure durant uns 20 minuts fins que s'espessi.


VIII. Mentrestant, pelem i ratllem els ous.

IX. Afegim a la barreja anterior els ous ratllats i dues cullerades soperes de tomàquet. Ho remenem bé.


X. Afegim un got i mig de llet i 2 cullerades soperes de farina. Rectifiquem de sal i remenem fins que s'espessi (que no s'enganxi a les parets de l'olla). Ho deixarem reposar unes hores, a poder ser, d'un dia per l'altre.


XI. Farcim les closques dels musclos amb la massa. Per tal de fer-ho escollirem les més maques i que totes tinguin una mida similar. Ho arrebossarem pels dos costats amb l'ou que ens quedava (ben batut), un raig de llet i pa ratllat. Un cop arrebossat ho fregirem en una paella amb oli ben calent.



Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Caram!, això sí que ha d'estar bo!, que gustós i quina presentació més xula!. Me l'apunto!, FELIÇ2015!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes