Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora
Ingredients
Per a 6 persones:
- 2 filets de porc
- 200g de bacó o cansalada tallada ben prima
- Prunes i orellons al gust
- Pinya al gust
- 4 cebes
- 100ml de suc de pinya
- 100ml de Pedro Ximenez
- 150ml de caldo de carn
- Oli
- Sal
- Pebre
Preparació
Hem volgut provar com quedava amb el bacó i amb la cansalada i per això hem fet un filet amb cadascun dels envoltoris. Personalment ens ha agradat més amb el bacó, però per a gustos els colors.
I. Preescalfem el forn a 190ºC.
II. Tallem la ceba i la posem en una safata de forn amb oli d'oliva.
III. Salpebrem els filets de porc i els emboliquem amb la cansalada o el bacó. Un cop ho tenim fet els posem a la safata junt amb la ceba, tirem un rajolí d'oli per damunt de la carn i hi afegim les prunes i els orellons. Ho introduïm al forn durant 30 minuts.
IV. Afegim la pinya, el seu suc, el vi i el caldo de carn. Ho deixem al forn 15 minuts més. Transcorregut aquest temps ja podrem servir.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada