Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora
Els croissants salats poden fer-se de múltiples sabors (tonyina, paté, truita de patata, etc.). Nosaltres, aquest cop, els hem fet de sobrassada, pernil i formatge i de frankfurt.
Ingredients
- Pasta de full
- 1 Ou
Per al farcit:
- Sobrassada
- Formatge en lamines
- Pernil dolç
- Frankfurts
Preparació
I. Tallem la pasta de full en triangles.
II. Agafem un triangle, l'hi posem en un extrem el farcit que vulguem, i l'enrotllem.
III. Un cop l'hem enrotllat, caragolem les puntes per tal de formar les banyes.
IV. Batem l'ou i, amb un pinzell de cuina, pintem tots els croissants.
V. Posem els croissants al forn durant 15-20 minuts a 180ºC.
Bon profit!!!
Bona idea, això del frankfurt!
ResponEliminanyam nyam, quina bona.pinta que tenen aquets croisants! aquest cap de setmana els faig fijo!!
ResponEliminaGràcies per la recepta! Super fàcil i molt bons! El millor el de sobrassada…mmm...
ResponElimina