Temps de preparació: 1
hora
Dificultat: Mitja
Ingredients
Per a 6 persones:
- 8 cuixes de pollastre trossejades
- Assortit de bolets deshidratats (ex: 15 g de rossinyols i 15 g de corrioles)
- Bolets frescos (Llenegues, fredolics, cames de perdiu, etc.)
- 1 ceba
- 4 dents d’all
- 1 tomàquet
- Conyac
- Sal
- Oli
Preparació
I. Posem oli a escalfar
en una cassola.
III. Quan la ceba ja s’ha començat a dorar una miqueta, hi afegim 3 dents d’alls senceres.
V. Retirem la ceba i els alls del foc i els reservem en un plat.
VI. Salem el
pollastre i el posem a la cassola a rostir-se (recomanem tapar la cassola ja
que el pollastre pot esquitxar).
VIII. Passats uns 5 minuts aproximadament hi afegim els bolets que hem hidratat, el tomàquet tallat a quarts i un raig de conyac.
IX. Mentrestant, fregim
els bolets frescos amb una mica més d’all trossejat. Si cal, rectifiquem de sal.
X. Quan els
bolets estan cuits, ho afegim tot a la cassola del pollastre.
Bon profit!!!
Un clàssic dels clàssics, però no per això menys bo! al contrari, una de les meves cassoletes preferides!
ResponElimina