Temps: 30-35 minutos (més temps de refrigeració)
Dificultat: Fàcil
Preparació
Ingredientes
- 450 g d’oreos
- 200 g mantega
- 400 ml de nata per muntar
- 250 g de chocolate negro
- Minioreos per decorar
- Gotes de xocolata per decorar
Preparació
I. Triturem les galetes oreo amb la picadora.
II. Desfem 150g de mantega i la barregem amb les galetes. Cobrim la base i les parets del motlle amb aquesta barreja. Ho posem al congelador mentre preparem la crema de xocolata.
III. Posem la nata al foc fins que comenci a bullir. Llavors la retirarem del foc i hi afegim la xocolata i els altres 50g de mantega fins que es desfasin i quedi una barreja ben homogènia.
IV. Posem la crema de xocolata dins la base d’oreo que teníem al congelador i ho decorem amb oreos mini i gotes de xocolata. Ho deixem a la nevera durant una hora i mitja o dues.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada